joi, 12 august 2010

Cerere de chemare in judecata a Guvernului Romaniei in scopul suspendarii executarii Hotararii Guvernului nr. 735/2010 (inregistrata la Curtea de Apel Bucuresti, dosar nr. 7130/2/2010)

50 de comentarii:

  1. DA! Asta merge, cu sorti de izbanda! Nu plangerea prealabila catre ...autor. Totusi, ar fi trebuit ceruta anularea si nu suspendarea hotararii! Motivele sunt foarte bine expuse in plangerea prealabila.
    Insa sediul materiei este Legea 119/2010. Ea trebuie anulata!!! HG 735 s-ar putea anula pe neconcordanta cu legea in a carui aplicare a fost emisa. Dar Legea 119/2010 este cea care ne pune pe drumuri, si fara hotarare, prin aplicarea recalcularilor cu 01.01.2011!
    SPERANTE! Nu ne ramane de facut decat sa ne deschidem, personal, carnete de munca! Legea unica a pensiilor, grabita de FMI, va intra in vigoare si ea in 2011. Ori, prin acest NOU DICTAT ni se mai ia si Ordinul Meritul Militar!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. DA, asa DA!
    Parca au inceput sa se miste niste mecanisme ce trebuiau mai de mult declansate. Dar e bine si asa.
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Este o mişcare corectă. Trebuie să calculăm cu grijă fiecare pas. Altfel putem anula prematur sorţii de izbândă. Cei care nu ştiu, este mai uşor de suspendat o HG, decât o lege. Odată acceptată suspendarea, poate fi atacată şi legea Şi sunt motive suficiente. Inclusiv pentru o acţiune la CEDO. Dar trebuie să respectăm paşii procedurali prevăzuţi. Altfel, riscăm să pierdem pe procedură. Mai bine întârziem puţin, decât să ratăm totul!

    RăspundețiȘtergere
  4. Se pare ca atunci cand se tine seama si de parerile altora, (bravo Elena, castigi teren )lucrurile incep sa se miste . O intrebare Elena , o simpla intrebare . Daca tu nu poti da relatii despre cele 3 procese deja incepute, cine din SCMD o poate face ? Spune cui trebuie sa ma adresez . Am inteles ca nu ai acces , e ok, nu e vina ta , dar pe cine sa intreb ?
    ORICUM AR FI, FELICITARI ELENA , FELICITARI SCMD ! UITE CA SE POATE !

    RăspundețiȘtergere
  5. Lucrurile se lamuresc daca exista informare.
    Nu trebuie sa cedam sub nicio forma in fata acestor impostori.
    Repet mesajul pe care l-am scris inainte de venirea lui Simon Perez.
    avianyc spunea...

    PENTRU CONDUCEREA SCMD
    Cum sa stie BOC modul cum isi desfasoara activitatea un militar cind el la desecretizarea doc.revolutiei intreba pe cineva ce inseamna OZU si se mira cit de ordonati sunt militarii.
    Pacat ca i s-a blocat mintea si nu a dorit sa-si inbogateasca cunostiintele in domeniu,sa faca citeva vizite prin taberele de antrenamente si de lupta ale militarilor,sa zboare 15 minute pe un supersonic rabla pus la dispozitie de statul roman,sa-l plimbe cineva 30 minute cu un tab sau tanc in teren variat pe caldura asta insuportabila,sa se lanseze cu o parasuta in loc izolat dupa care sa faca 2 zile de supravietuire si in final sa vedeti cum va invata sa fie simtit si sa depuna din partea guvernului cite o coroana pe mormintul celor cazuti la datorie mai ales in ultima perioada. Pacat ca din nesimtire si de acest minim gest minim fata de militari a uitat. Poate il invata SIMON PEREZ cu ocazia vizitei in Romania ,asta vizavi de modul cum au fost inmormintati soldatii israileni decedati in misiune la noi in tara.
    Materialul mi se pare slab motivat,parca am bate in retragere.
    11 august 2010, 11:08

    RăspundețiȘtergere
  6. @scorpio (unde ai umblat, ca duceam dorul atacurilor tale!)
    Am zis ca mai mult decat am dat nu pot sa dau (adica am dat tot ce am pe Legea 329/2009 si procesul cu Boc). Nu stiu cui sa te adresezi! Si ca pe astea pe care le monitorizez eu (Legea 90/2007, discriminarea, legea pensiilor, Hg 735, Ordinul comun) sunt in masura, la orice ora din zi si din noapte, sa raspund la ORICE intrebare: de ce s-a facut cererea asa, ce se urmareste, de ce s-a omis (daca s-a omis ceva!), care e urmatorul pas etc. Asta e tot, vrei sa ma bati, bate-ma, dar eu nu pot sa-ti spun ce nu stiu! Si nici sa inventez nu pot. Mai ales in justitie! Dar, intra si tu pe portalul instantelor de judecata si urmareste, ca acolo AI ABSOLUT TOATE DATELE DESPRE DOSARE.

    RăspundețiȘtergere
  7. Salutari de la BASE, SCORPIO!
    Iar ai aparut pe firmament ? Parca disparusesi cu desavirsire ? ce te-a trezit mai scorpio ? frica ca o sa ti se recalculeze pensia de nesimtit? a ... acum te bucuri cind SCMD isi urmareste printr-o tactica bine pusa la punct si cu pasi marunti scopurile, parca acum o luna de zile il atacai din toate puterile si mai ales pe conducerea acestuia din care face parte si ELENA COBUZ? Esti cumva membru de sindicat ? daca da inseamna ca tu ai lucrat subversiv si impotriva acestuia si deci implicit ai lucrat si impotriva noastra a membrilor sai ca de altfel si prietenul tau BURCU de la Mehedinti. Pentru asta VOI care ati intrat in sindicat cu ginduri necurate si de cea mai joasa speta umana nu trebuie sa fiti iertati, nu aveti scuze si urmarindu-va foarte atent tot ce ati intreprins prin declaratiile si actiunile voastre am concluzionat urmatoarele:
    - daca aveti demnitate si onoare cum va laudati pe toate blogurile, dati-va urgent demisia din SCMDRR.
    - ca sa ne aratati noua care ne-am inselat in privinta voastra cit de capabili si inteligenti sunteti VOI CEI VITEJI SI NEINTELESI va puteti face UN SINDICAT condus de VOI(ca SCORPIO si TAUNUL tot timpul au hahait acest lucru si acum au posibilitatea) LOCAL sau CENTRAL (este treaba voastra)si cu care sa faceti ce vreti si cum vreti VOI ca prea aveti IDEI EXTRAORDINAR DE STRALUCITE(chiar as fi curios sa va vad rezultatele).
    - apoi cu sindicatul vostru va puteti duce frumusel si usurel LA UNPR (ca ne-am prins la timp de ce erati voi impotriva col Dogaru si a celor din conducerea centrala si de la filiale, ca nu marsau pe intentia voastra de a ne angaja fata de pertidul dezertorilor si tradatorilor care au fost si sunt de acord cu guvernul actual si implicit cu recalcularea si reducerea tuturor pensiilor militare)unde probabil (daca nu mai mult ca sigur dupa datele pe care le detin) ca sunteti deja membrii acestui partid nascut mort(stiu sigur ca vi s-au promis functii in deconcertate daca la viitoarele alegeri din 2012 acesta ar devenii partid parlamentar, deh... cine se aseamana se aduna iar tradarea nu are stapin).
    - prin ceea ce ati facut si intreprins pina acum impotriva sindicatului si a membrilor acestuia va spun cu toata raspunderea si pe un ton imperativ: NU AVETI NICI CALITATEA SI NICI CADEREA sa apreciati activitatea sindicatului sau a vreunui membru al acestuia, sunteti jalnici si de tot dispretul ca acum incercati sa schimbati macazul si sa va gudurati ca un ciine care a muscat mina intinsa a celui care l-a hranit si adapostit in casa lui de intemperiile declansate de portocalii si aliatii lor(UNPR) pentru a fi iertati.
    - NU AVEM NEVOIE PRINTRE NOI DE TRADATORI si PERSOANE CARE ATUNCI CIND ESTE MAI GREU SE DAU LA O PARTE si care oricind si in orice moment se pot alia cu inamicul comun,
    IN FINAL O RUGAMINTE:desi nu este elegant si in virtute firii VA RUGAM INSISTENT pe toti Scorpionii, toti Taunii si toti Burcii sa parasiti corabia SCMDRR(care inca este in furtuna) si sa va duceti pe corabia PDL & ALIATI(a comndantului suprem & ministrului UNPR)intrucit in cazul cind vom iesii din furtuna nu dorim sa avem SOBOLANI.

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicitari d-na Elena.Multi nu inteleg ca nu este o munca usoara sa te bati cu justitia si mai ales cu parlamentarii si guvernantii straini de specificul activitatii in institutiile militare.
    Raspundeti-ne va rugam daca stiti de unde-i va da Seitan pensie ministrului Oprea,de la magistrati tinind cont ca a fost trecut in rezerva ca procuror militarsau (pensie intangibila adica nesupusa recalcularii) sau il va trece la cei carora pensia nesimtita le va fi recalculata. Cred ca acesta este inca un motiv de atacare a legii pentru discriminare.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pt dl "Giuliano57":
    Stimate domn, am ramas cu gura cascata si cu tastatura blocata cand am citit "sarja" dumitale!
    Am revazut, cu ochii mintii, un exemplu clasic de atac in cadrul sedintelor PCR la cineva care are alta opinie, vede si alte laturi ale unor probleme etc... Mandra "infierare" a dusmanului de clasa, pardon, a CD SCMD-ului!
    Mai pastrati din "fiere" si pentru cei de la putere, nu risipiti munitia pe colegi!
    Dl V Burcu are site-ul cu cea mai mare audienta dintre toate blogurile SCMD (mai putin a paginii principale, care e punct obligat de trecere...), chiar daca o mai trage spre exterior (vezi opinia PCR), dar poate recunoaste public si onest ca SCMD e una iar PCR e alta...
    Scorpio, Taunii etc., sunt sarea si piperul comentariilor. Chiar nu se poate citi printre randuri ca totusi sunt oameni corecti si onesti, pana si in comentariile lor acide?
    Nici unii nici altii nu trebuie sa aiba avocati din oficiu, se pot apara singuri si o fac destul de bine (daca e cazul si daca nu trebuie sa se coboare prea mult, la nivelul "amicului").
    Conducerea SCMD e destul de echilibrata si stie ce face, mai ales in ultimele 4-5 zile, asa ca nu trebuie pus "pieptul de arama" pavaza pentru dl Dogaru ori ceilalti.
    Eu zic sa ramanem joviali, fiecare cu personalitatea si stilul sau, opiniile si punctele de vedere fiind seva blogurilor SCMD si oglinda membrilor sai.
    Farmecul INTERNETULUI este si anonimatul, drag la culme romanilor ("... daca e anonima... o semnam!") si carcoteala, alt sport national!
    Cu stima si fara resentimente!

    RăspundețiȘtergere
  10. SPER CA A VAZUT TOATA LUMEA PE PORTALUL INSTANTELOR DE JUDECATA CA AVEM TERMEN PE 15.09.2010.

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamna Elena felicitari!Cred ca va este foarte greu... Pe langa problemele "de meserie" sunt si comentariile noastre bezmetice. O singura intrebare pt. dvs.: Mai aveti si ajutoare, sau totul va "cade in carca"?
    Cu stima,
    PKM

    RăspundețiȘtergere
  12. Felicitari pentru ultimele doua aparitii avianyc, cati pot pricepe?
    Multumiri pentru eforturile pe care le faceti stimata Doamna Elena.

    RăspundețiȘtergere
  13. Poate cineva sa-mi spuna cum se pot impaca doua chestii pe care am sa le ridic la fieu?

    1.CCR spune pur si simplu ca nimeni nu se poate atinge de pensii in sensul diminuarii, nu are importanta cuantumul avut in vedere ci doar intentia.
    2.Baietii, desconsiderandu-ne, ne ataca pe la spate si numesc noua lor actiune: recalculare.
    Stimabili domni, ca va numiti BOCI sau BASESTI, chiar va credeti desteptii Romaniei, iar pe noi ne puneti la capitolul si altii?

    Cum se impaca 1 cu 2, daca rezulta ce vor dansii: adica micsorarea.

    Eu sunt un om care nu poate intelege, ajutati-ma!
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  14. Stimati colegi,astept cu nerabdare sa vad acel complet de judecata care va solutiona cererea de chemare in judecata. Sa vedem care judecator are curajul sa infrunte cadrele militare si sa-i dezavantajeze.Dupa ce ei si-au rezolvat problema mai pot sa iasa pe strada ,in societate si sa priveasca in ochi acest popor ?Se simt asa curati? Au dat mana cu cine nu trebuia sa-si apere interesele.Plange lumea pe strada,magistratii se simt bine? Justitia a calcat in picioare acest popor ,ei sunt principalii vinovati,legi si ordonante constitutionale-- dupa capul lor.Astept ziua in care justitia se va face cu jurati,poate atunci vom trece la corectitudine.Da este adevarat ,pensiile militarec vor scadea dramatic.ILUZII ,ILUZII,ILZII,ASTEA SUNT PENTRU UNII CARE SUNT IN ASTEPTARE. Sunt si eu un nesimtit cu o pensie mare de nici 1600 lei.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ptr D-nul PAVEL M
    Vreau sa va multumesc ca m-ati remarcat si chiar daca si d-voastra a-ti folosit ,,unele intepaturi'' la adresa mea nu o sa ma supar si va respect punctul de vedere. De asemenea doresc sa va asigur ca ,,sarja" a fost doar pentru cei nominalizati de mine, intrucit ii urmaresc de mai mult timp si am observat ca in loc sa foloseasca munitia impotriva celor pe care i-ati nominalizatsi si d-voastra(cei de la putere care ne jignesc, ne umilesc, ne saracesc,etc)EI O FOLOSEC TOCMAI IMPOTRIVA CELOR CARE din fericire au creat acest sindicat si care cu mijloacele si posibilitatile de care dispun in aceste momente mai fac cite ceva si pentru sindicalisti si pentru pensionarii militari. Si poate ca nu as fi fost asa de vehement cu acestia, dar eu am fost initiatorul crearii unei filiale judetene din Oltenia si numai eu stiu cit de greu a fost, am cheltuit atit bani din buzunar cit si timpul meu liber, iar acestia ce au facut, cu ce activitati se pot lauda in cadrul sindicatului ? Atunci hai sa ne gindim cit de dificil este la nivel central mai ales cind apar mereu noi probleme cu care trebuie sa lupti , cind numarul sindicalistilor creste si cind fiecare are orgoliul sau si nu accepta alte puncte de vedere. CEI PE CARE I-AM ATACAT IN MOD DESCHIS SI DIRECT(si nu pe la spate cum o fac ei)in loc sa construiasca , ei distrug. Sa vorbesti de pe margine si sa dai sfaturi este usor dar sa intri in teren sa joci si sa te expui este foarte greu. Din pacate ei au ales calea cea mai facila si usoara. Desi as fi vrut sa nu ma dau exemplu pe mine ca nu imi sta in caracter, ca sa va edificati ca am totusi dreptul cel putin moral sa ii potolesc pe cei care sar calul si fac rau sindicatului prin atitudinea criticii permanente, demolarii oricaror demersuri, acuzelor fara temei, atotstiutori a orice(s-au gasit tocmai in momente critice sa faca acest lucru, cind este total inoportun) va dau citeva exemple practice, sindicale la care am participat:am infintat filiala judeteana, am fost la mitinguri cu filiala atit in municipiul Craiova cit si la Bucuresti(motiune+discutarea legii unitare a pensiilor la senat), am fost la pichetari ale sediilor PDL, am organizat si participat la intilniri cu parlamentarii judeteni ai PSD, PNL si PDL pentru ai lamurii despre respectarea legilor noastre militare, am fost cu sindicatul la diferite manifestatii locale, am dicutat si cu reprezentantii UNPR, am fost de nenumarate ori pe posturile TV locale in legatura cu respectarea legilor noastre militare, am scris articole in presa locala, am participat la editarea si trimiterea de scrisori catre presedentie, guvern si conducerea MApN, am stabilit colaborari cu sindicatele locale atit civile cit si militare(politie, penitenciare,politie comunitara, jandarmi), si ar fi multe de adaugat.

    RăspundețiȘtergere
  16. Tot ptr d-nul Pavel
    Ii rog pe cei care se dau atotstutori a toate , care nu sunt de acord cu demersurile si ideile altora sau a celor care ne conduc si pe care noi i-am ales, a celor care se dau mari destepti, care infiereaza ei cu minie proletara pe ceilalti colegi sindicalisti, sa-mi dea ca exemplu o singura activitate sau actiune la care au participat pentru sindicat si in folosul acestuia(a membrilor acestuia) . Poate ca unii dintre acestia nici nu sunt membrii de sindicat si atunci nu stiu in ce calitate vorbesc, sau poate ca unii au alte interese(cunosc si eu pe unii care sunt inscrisi tocmai la partidele care ne faulteaza asa de tare ca UNPR, PDL)si atunci sa aiba macar decenta sa se abtina de la a comenta negativ ori sa puna bete in roate celor care mai fac cite ceva pentru sindicat si pentru NOI.
    In final domnule Pavel doresc sa va informez ca nu am fost secretar de partid, am fost membru al PCR intrucit aveam functie de conducere si nu imi este rusine sa spun acest lucru, sunt inginer militar de meserie, am fost vreo 5 ani intr-un partid care nu mai este partid parlamentar in acest moment si pot spune ca mi-a folosit la sindicat experienta acumulata acolo, dar nu m-as mai inscrie in nici un partid intrucit noi militarii nu putem mintii si nu putem fi curve, noi avem alta educatie si alta formatiune. Dar exista si exceptii care din pacate se mai numesc si: SCORPIO, TAUNUL, MEGA 95,.... etc, poate ca pe EI nu ii afecteaza recalcularea pensiei, or avea si alte venituri de pe alte state, si poate ca pentru ei dusmanul nu este BASE, BOC, SEITAN, VLADESCU, UDREA, (PDL+UNPR+UDMR)cum ar trebui sa fie normal ci EU, D-VOSTRA, CD-ul,NOI SCMDRR.
    Promit ca ii voi lasa in pace cind vor da dovada de unitate, loialitate, credibilitate,onoare, si cind vor iesi la lupta sindicala(sa mai citeasca legea 54)care presupune altceva decit un ONG, asociatie ori partid.

    RăspundețiȘtergere
  17. @giuliano57; @all : INCREDIBIL! Azi, acum, gratie unui binevoitor am citit AICI abjectiile anonimului de la DOLJ, cu blog giuliano57!

    Daca atat s-a inteles din MUNCA/EFORTURILE mele zi si noapte, daca doar un SINGUR coleg imi ia apararea ( multumesc tie Pavel M ), in fata unor monstruozitati-anatema aruncate asupra mea, inseamna ca ... asta e, fratilor! Ati REUSIT sa identificati DUSMANUL! Va multumesc! Tuturor! Inclusiv celor din Comitetul Director, care se fac ... ca nu observa! Va bucurati, nu-i asa?

    Eheee...
    Am spus de multe ori!
    Sunt un OM de onoare!
    Pentru a nu FACE RAU SCMD, asa cum probabil ma IDENTIFICA DE CEVA VREME SI CD SCMD, nu-mi ramane decat sa ma RETRAG in ale mele ... preocupari, si sa va doresc mult succes ... alaturi de anonimul luptator in teatrele de operatii ... giuliano57!

    Va salut cu respect, si regrete
    deosebite, pentru prietenii realizati virtual in ultimele luni!
    V.Burcu
    PUNCT!

    RăspundețiȘtergere
  18. Stimati colegi!
    Imi vine sa imi musc degetele ca m-am "postat" si nu am ramas un ilustru "anonim", cititor al comentariilor dumneavoastra...
    Daca as fi arbitru de box (si nu sunt) as arunca prosopul in ring si as cere incetarea luptei...
    Va rog frumos, imi pare rau ca m-am "dat" la dl Giuliano57 si ca dumnealui nu a inteles demersul meu, care nu trebuia sa fie decat citit si inteles ca atare: nu merita sa ne atacam intre noi iar punctele de vedere si opiniile personale sunt libere de cenzura si de judecata formala (... de gustibus non disputandum, vorba latineasca...) iar pe d-l ADMIN il rog sa nu se retraga in cochilie ca "nu se merita, domnule, nu se merita..."!
    Dl V Burcu a dovedit cu prisosinta ca are onoare si stie sa faca, cu multa diplomatie si intelepciune, distinctie intre punctele de vedere si opinie personale, intre interese personale si de grup, intre sinceritate si manipulare.
    Asa ca, va rog, pentru buna intelegere a tuturor, sa "reveniti pe pozitiile initiale", fiecare cu menirea lui: dl V Burcu sa administreze blogul si sa modereze iar dl Giuliano57 sa posteze!
    Apropo pt dl Giuliano57: sunt demn de apreciat eforturile dumneavoastra pentru infiintarea si vietuirea sindicatului acolo unde sunteti, asa ca nu mai trebuie purtat un razboi si intre noi, avem destui dusmani in afara... Stiti care este reactia majoritatii care are in fata un personaj ca dumneavoastra? De regula, cei mai multi zic asa: "uite-l si pe asta, le stie si le face el pe toate! Pai atunci sa le rezolve el pe toate, ca noi nu ne bagam..."
    D-le V Burcu, va rog: Punct si de la capat!... pentru ca aveti nenumarati prieteni (chiar daca nu vor deveni membri de partid!).
    Cu multa stima si simpatie pentru amandoi, si pentru dl Giuliano57 (cam mafiot pseudonimul...) si pentru dl cms sef (r) V Burcu!
    Am onoarea!

    RăspundețiȘtergere
  19. PS (adica pe romaneste "post scriptum": ca am uitat ceva ori mi-a mai venit o idee):
    Blogul CD SCMD e mai "oficial", mai simandicos, mai "parfumat"... si nu se amesteca cu noi, "vulgul" ca nu da bine si isi pierde din "mister".
    Nimeni din CD SCMD nu va lua pozitie, nici pentru si nici contra cuiva, pentru ca nu se cade sa se "coboare" pana la nivelul nostru.
    In mare masura ii inteleg si din cauza asta nici nu "ma dau" la ei. Bine ca EXISTA!

    RăspundețiȘtergere
  20. Am gresit.... mea culpa!
    CD SCMD a "reactionat" si la ars pe dl V Burcu, luandu-i dreptul de administrare a blogului SCMD Mehedinti...
    Domnilor, sunt cutremurat si raman "obscur" pana se linistesc apele, ca poate imi interzice cineva accesul la net si comentarii.
    S-avem Liniste!

    RăspundețiȘtergere
  21. Elena, eu nu ma scund.
    Am o adresa la vedere: teddypantea@yahoo.com
    Sunt atat de liber si nonconformist in exprimare, atata timp cat am dreptatea de partea mea, incat (scuze) mi se flambeaza ( sunt inginer si stiu ce inseamna termenul, putini il cunosc).
    As prefera sa va gasesc pe alte adrese.
    Scopul si interesul nostru raman aceleasi.

    Cele bune.

    RăspundețiȘtergere
  22. @tedypantea
    Multumesc.
    Parerea mea,CCR nu este altceva decit o institutie intesata cu judecatori de curte ai PDL pentru numirea carora s-au luptat pe viata si pe moarte in parlament. Decizia curtii in privinta pensiilor nu inseamna altceva decit cumpararea de catre gasca pdl a imunitatii in fata justitiei, vizavi de nelegiuirile pe care le comit zilnic. Fara aceasta decizie slujitorii justitiei ii cam bagau pe la mititica ,in acest sens si incepusera cu niste primari. Atunci gasca s-a orientat rapid.
    Asa ca sa nu ne mai batem capul cu ilogica si nerealismul de care dau dovada in actul guvernarii aceasta gasca PDL-ista de care vorba ceea nici musca nu va scapa n............in Romania.
    Militarii nu sunt judecatori asa ca pot fi tratati la gramada, un fel de neicanimeni.
    Cele bune

    RăspundețiȘtergere
  23. Pentru d-na Elena Cobuz.

    Sunt de parere ca trebuie sa fim si mai incisivi.
    Va rog sa analizati posibilitatea initierii urmatoarelor actiuni in actuala situatie cand, prin includerea noastra in criteriile legii 19/2000, vom fi tratati ca orice categorie socio-profesionala:

    1. Depunerea de cereri individuale la CMJ si MApN prin care sa solicitam scoaterea din evidenta rezervei armatei si anularea obligatiilor pe care le avem in caz de mobilizare;

    2. Depunerea de cereri la UM, CMJ si arhiva MApN prin care sa solicitam datele din OZU prin care am efectuat activitati ce au depasit durata de munca de 8 ore zilnic (serviciul de zi, alarme, aplicatii, exercitii, alte misiuni etc.) pe baza carora sa solicitam in instanta plata retroactiva a orelor suplimentare la valoarea indexata cu coeficientul de inflatie si dobanda aferenta pana la data platii.

    Cred ca prin inundarea ministerului cu aceste cereri le vom mai da de gandit acestor neaveniti din fruntea tarii!
    Credeti ca avem vre-un temei legal in aceste actiuni?

    RăspundețiȘtergere
  24. Stimate domn Ioan va rog sa faceti efortul de a citi si printre randuri.
    Mai e ceva: ne confruntam cu un dusman tenace si departe de a fi categorisit ca prost.
    In acelasi timp le dau dusmanilor nostrii o veste proasta: nu prea stiu cu cine se pun!
    Mai vorbim...

    RăspundețiȘtergere
  25. @ Ioan
    Daca urmariti cursul evenimentelor puteti observa ca subtil guvernantii ne mai pregatesc o lovitura puternica: LEGEA REZERVISTILOR VOLUNTARI
    Daca aceasta lege se aproba statutul nostru de rezervist se cam incheie in consecinta propunerile d-voastra de la pct.1 nu-si au rostul.
    Cum spunea tedypantea,dusmanul nu-i prost.
    Pentru pct.2 va trimit daca doriti un material pe aceasta tema .

    RăspundețiȘtergere
  26. Sunt salutare aceste demersuri ale SCMD.Problema mare este ca nesimtirea gastii PDL nu are limite .
    Consider ca presedintii de filiale ar face mult mai bine ca pe linga demersurile de a se face auziti prin inaintarea de scrisori deschise catre oficialii statului, sa-si sfatuiasca membrii si nu numai(vezi ANCMRR0 sa nu se inghesuie cu depunerea cererilor de recalculare pina la transarea litigiului deschis de SCMD in justitie(in acest sens consider ca trebuia atacata si l 119) De acest lucru trebuie convinsi si ANCMRR iesiti la pensie inainte de 2001 si care au inceput sa se buluceasca la centrele militare in scopul depunerii cererilor de recalculare sperind un miracol care nu va veni.
    Prin depunerii cererilor inseamna ca renuntam la principiile pentru care ne-am avintat cu aceste demersuri in justitie. Consider ca s-a ajuns in aceasta situatie si din cauza luptei intre SCMD si ANCMRR care s-a soldat pina acum cu un fraticid. Multi ANCMRR au reclamat pensiile mari ale celor iesiti dupa legea 164,unii erau in stare chiar sa deschida proces pe motiv de discriminare in raport cu cuantumul pensiilor pentru functii si vechime egale ,etc. Si atunci Boc a gasit solutia ,va aduce toate pensiile rezultate dupa legea 164 aproximativ(Cu mici oscilatii in plus sau minus) la nivelul pensiilor de care beneficiaza cei iesiti la pensie inaite de 04 2001.In felulu acesta ceea ce spunea Boc ca unele pensii vor avea cresteri iar altele vor scadea se traduce in felul urmator: pensiile celor iesiti inainte de 2001 vor avea, unele, pe ici colo cresteri nesemnificative iar pensiile celor iesiti pe L 164 vor scadea drastic.In felul acesta pensiile se vor egaliza cit de cit si Boc va sta linisit satisfacut ca a rezolvat cererile celor care au reclamat pensiile mari.
    Depunerea cererilor de recalculare nu face altceva decit sa netezeasca drumul guvernului spre aplicarea legii unitare a pensiilor care ne va nenoroci pe toti.
    Cu toate pensiile recalculate le va fi foarte usor sa aplice legea unitara a pensiilor.
    La pensiile recalculate mai trebuie sa aplice:
    -diminuarea stagiului de cotizare cu perioadele neasimilate ca stagiu de cotizare respectiv durata studiilor militare(scoala militara)
    -stabilirea penalizarilor pentru cei care nu indeplinesc stagiile de cotizare-pensii anticipate si anticipate partial-0,75%/an.
    -diminuarea pensiilor recalculate cu procentul cuvenit pentru ordinul Meritul militar
    Stimati colegi consider ca atunci cind faceti anumite demersuri sa ginditi bine unde se opoate ajunge si asa cum un principiu de drept spune ca se aplica ceea ce este mai favorabil in favoarea beneficiarului sa ginditi tot timpul cum sa sustineti pe cei care lupta pentru aplicarea legii mai favorabile. Asta cred ca trebuie sa fie deviza.Nu va mai hartuiti intre voi fiinca nu are rost din contra faceti un favor dusmanului.
    Sunt sigur ca unii tot nu vor intelege nimic si vor continua.
    Astept comentarii.
    Cu respect

    RăspundețiȘtergere
  27. PROPUNERE CATRE SCMD
    LUPTA IMPOTRIVA ACUALEI CLASE POLITICE
    Propun ca forma de protest impotriva actualei puteri politice, depunerea in masa a actelor de azil politic la o singura ambasada. Acesta forma de protest ar atrage atentia comunitatii internationale asupra Romaniei. Consider singura modalitate plauzibila prin care am putea oprii ilegalitatile actualei puteri politice din Romania impotriva militarilor.
    MOTIVATIA ACESTUI act:
    1.Incalcarea Constitutiei art.15 alin.2 "Legea dispune numai pentru viitor cu exceptia legii penale sau contraventionale mai favorabile" (impunerea recalcularii pensiilor militare)
    2.Introducerea in sistemul de pensii de stat a pensiilor militare care nu au fost niciodata un sistem contributiv. (sistemul de pensii de stat se bazeaza pe principiul contributivitatii )
    3.Discriminare prin aplicarea diferita OG.nr.137/2000 la persoanele aflate in situatii compatibile.(de vazut pensiile speciale la care nu se aplica acest OG.)
    4.Incalcarea demnitatii, reputatiei si onoarei cadrelor militare in rezerva si retragere prin afirmatii de genul"pensii nesimtite". Afirmatii facute de presedintele si prim-ministrul Romaniei.(pensiile militare au fost stabilite prin legi organice care nu au fost impuse de catre militari)
    5.Incalca articolul 45 din TRATATUL DE LA LISABONA - pensiile sunt asimilate dreptului la proprietate si sunt intangibile
    6. Incarca Jurist Prudenta CEDO- limitarea nejustificata a unui drept recunoscut (pensie de stat), constituie o privare de proprietate in sensul articolului 1 par.1 din Protocolul nr.1 la CEDO dar si o discriminare in sensul art.1 din Constitutie si art.1 din Protocolul nr.12.
    7. Incalca Carta Sociala Europeana revizuita si adoptata la Strasbourg la 3 Mai 1996 si ratificata de Romania prin Legea nr.74/03.05.1999 care prevede mentinerea reglementarii pensiei in forma actuala.
    8.Incalca prevederile Declaratiei Universale a Drepturilor Omului art.17,art.25(1),art.30.
    DEPUNEREA ACTELOR DE AZIL POLITIC AR CONSTITUI UN IMPACT MAJOR FARA PRECEDENT SI CONSIDER CA ACEST PROTEST AR ATRAGE REPERCURSIUNI ASUPRA ROMANIEI.
    Astept opinia conducerii SCMD.
    Situatia noastra este grava ,evenimentele se succed rapid,nu avem alte modalitati de lupta mai eficiente cu termen de rezolvare mai urgent. Daca statul doreste sa luptam ,luptam .

    RăspundețiȘtergere
  28. MOTIVATIA PRINCIPALA A ARTICOLULUI PRECEDENT SCRIS DE MINE SI A PROPUNERII DE DEPUNERE A ACTELOR DE AZIL POLITIC ESTE:
    -nerespectatea de catre statul roman a Constitutiei si legilor TARII:
    -nerespectarea CONVENTIILOR, TRATATELOR, PROTOCOALELOR internationale ,Jurist prudenta CEDO,PREVEDERILOR DECLARATIEI UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI.

    RăspundețiȘtergere
  29. Pentru d-nul PAVEL
    Intr-adevar aveti dreptate sunt unul dintre mafiotii care s-a inhamat la lupta fara menajamente la sindicat si in slujba lui si impotriva actalei puteri care cel putin pe mine m-a faultat de doua ori :
    1. mi-a interzis sa mai muncesc si sa mai cumulez pensia cu salariul;
    2.imi recalculeaza si imi diminueaza pensia cistigata in mod legal pe care nu mi-am acordat-o singur.
    Cit despre aprecieri si sfaturi , le primesc deopotriva pe ambele, deoarece sunt pertinente si la obiect si va promit ca voi tine cont de ele si ma voi concentra pe lupta cu dusmanul comun. Sunteti un om sincer, un ardelean intelegator care accepta si punctele de vedere ale celuilalt lucru rar intilnit in ziua de azi.
    Un singur lucru doresc sa va spun si anume:eu am aratat ce am facut nu pentru a ma lauda ci pentru a le arata si altora ce trebuie facut si cu intentia de ai mobiliza intrucit problemele ne pot coplesi si pe noi daca suntem putini care ne luptam. Eu sunt suparat deoarece inca sunt foarte multi colegi care s-au inscris in sindicat si nu vin la actiuni, mitinguri sau pichetari iar cei mai multi stau in expectativa si nu se inscriu si mai sunt si manipulati de UNII BINEVOITORI. Iar in aceste momente dificile pentru noi avem colegi care sunt interesati de aderare la partide politice si culmea tocmai la acelea care ne lezeaza linistea si interesele. Si in loc sa construiasaca, mai si demoleaza activitatea sindicatului. In final va multumesc pentru dialog si va promit ca nu voi mai posta nici un material pe acest blog, ii las pe toti colegii sa se convinga cine vrea binele si cine vrea raul sindicatului. Cu stima, multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  30. @tedypantea
    Adresa mea de mail e ... foarte la vedere: pe prima pagina a sindicatului.

    RăspundețiȘtergere
  31. D-NA ELENA,
    CU RESPECT,POATE AVETI AMABILITATEA SA NE MAI RASPUNDETI IN LIMITA TIMPULI DISPONIBIL LA MAIL-URILE TRIMISE PE ADRESA D-VOASTRA .
    CU MULT RESPECT

    RăspundețiȘtergere
  32. @avianyc
    1. Cred ca nu "tine" motivul cu Seitan si Oprea pentru a-l invoca in cererea cu discriminarea deoarece faptul inca nu s-a produs. Asadar, nu am cum sa invoc ceva ce nu exista.
    2. Din pacate, am vazut cu toti si ce inseamna CCR, si Avocatul Poporului si de aceea cred ca trebuie sa ne cautam dreptatea la CEDO.
    3. Urmatorul pas dezastruos pentru pensionarii militari va fi eliminarea totala a pensiilor pentru cei care nu au varsta de pensionare prevzuta de L 19/2000 (sau ce o mai urma dupa). Chiar nu ati auzit niciul declaratiile domnului presedinte?
    4. Asa cum am mai spus, SCMD are in vedere si atacarea Legii 119/2010.
    5. Nu poti opri un om sa se duca la CMJ sa solicite adeverintele alea de venit. Situatia va fi un pic altfel cu cererile de recalculare! Fiecare va face cum crede ca e mai bine pentru el. Noi am incercat sa-i lamurim mpe oameni cum trebuie sa faca, dar ... de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere!
    6. Personal, inainte de a depune ORICE la instanta, minister, guvern ma consult cu filialele. Adica dau materialul integral la filiale. E obligatia lor sa citeasca zilnic mail-ul. Daca nu primesc obiectiuni imediat (1-2-3 zile), continui demersul. NU IAU NICIODATA NICIO DECIZIE DE UNA SINGURA.
    7. Pensia mea se va diminua cu peste 63%.
    8. Am de raspuns in fiecare zi la peste 100 de mail-uri. Nici nu stiu cum sa ii deosebesc pe membrii SCMD de ceilalti, ca sa le dau prioritate. Am venit cu propunerea ca solicitarile membrilor sa se faca prin filiale. Nu se poate! In concluzie, fac si eu cat pot. Uneori, pentru a raspunde la o problema stau si caut cate 3-4 ore, de-mi canta capul. Ca nu e pe pensii sau probleme de-ale noastre. Dar e venita de la un membru SCMD (gen - mosteniri, contracte cu banci, divorturi etc)!

    Daca mi-ati trimis mie personal un mail si nu v-am raspusn, puteti sa reveniti (adica sa ma bateti la cap), sa ma atentionati, ca nu ma supar. Imi cer scuze anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  33. @columbeanupop2000
    Cand aveti chestii de genul acesta, postati-le si pe pagina SCMD sa le vada toti, dar redactati-le si in format Word, cu extensie .doc (nu docx sau altceva) si trimiteti-mi-le pe adresa personala. Eu le arhivez in foldere diverse si cand am nevoie de le ele folosesc.
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  34. @giuliano57
    De cate ori m-am suparat si am plecat... dar m-am intors, numai ca sa nu dau satisfactie dusmanilor!

    RăspundețiȘtergere
  35. D-le Giuliano57:
    Va multumesc pentru atentia acordata si pentru rasunsurile promte!
    Apreciez in mod deosebit faptul ca va exprimati si va sustineti argumentat punctul de vedere si opiniile, lucru pe care multi dintre colegii nostri nu il fac.
    Va rog sa nu va retrageti si dumneavoastra de pe blog, am avut un schimb de opinii si e normal sa fie asa.
    Apropo: remarca de "mafiot" se referea la pseudonim nu la persoana dumneavoastra si era doar "o tusa de culoare", fara o conotatie rautacioasa.
    In concluzie: avem puncte de vedere si opinii diferite asupra unor aspecte si situatii de viata, avem stiluri de exprimare si abordare a comentariilor in mod cu totul personal si original, deci nu suntem in conflict!
    Nu suntem inamici si nu luptam unii cu altii, iar din exprimarea opiniilor vor rezulta concluzii si idei utile tuturor.
    Cu multa stima si consideratie!

    RăspundețiȘtergere
  36. Stimabile domn columbeanupop2000 sunteti nu numai surprinzator prin propuneri si pareri, dar admir documentarea in cauza.
    Aveti tot respectul din partea mea si o spune un om care se informeaza cel putin 8 ore pe zi incercand sa stea cuplat la fenomen.
    E adevarat Doamna Elena, mai sunt si scapari, ma simt penibil, dar ce pot sa spun decat sorry...
    Daca cineva are textul Tratatului de la Lisabona, pe care eu nu am reusit sa-l gasesc pe net, am rugamintea sa mi-l trimita la adresa tedypantea@yahoo.com.
    Multumiri

    RăspundețiȘtergere
  37. Domnule Pavel M
    Sunt de acord cu tot ce spuneti si fiti sigur ca m-am prins ca ati folosit figuri de stil si chiar daca ati fi gindit altfel este punctul d-voastra de vedere pe care il respect iar de suparat , cred ca am aratat ca nu m-am suparat pe nimeni nici macar pe cei care m-au facut in fel si chip, dar de raspuns o sa le raspund pe baza de reciprocitate.
    Ma gindisem sa ma retrag o perioada de pe blog sa le dau un respiro celor care poate ca au avut o ratacire de moment si care daca recunosteau acest lucru ii iertam de toate pacatele, stiti vorba aia: ,,cine se scuza se acuza, deobicei" ca mai sunt si exceptii de la regula.
    Domnilor parerea noastra a celor de la Dolj este ca trebuie sa ne intetim lupta sindicala sub toate aspectele: intilniri cu parlamentarii din judet, iesirea in mass media (noi deja am iesit pe psturile locale de TV), trebuie sa iesim la mitinguri fie locale fie la Bucuresti cind va fi cazul, atacarea in instante a acestor legi ordinare, HG-uri, ordonante care au creat un haos legislativ fara precedent si care provoaca pina la urma si deruta pensionarilor militari(pina in acest moment sindicatul are vreo 7-8 procese intentate, dar termenele de judecata le stabilesc cind vor instantele, ei sunt scutiti de recalcularea pensiilor, ei pot sa cumuleze pensie-salariul de la stat, ei sunt mai egali decit altii), sa-i chemam pe toti rezervistii in sindicat si sa-i lamurim ca toate pensiile vor scadea drastic si ca singura noastra sansa este doar darea in judecata(unde vom cistiga anumite procese fie in tara fie la CEDO), si ultima masura ar fi sa ne rugam ca la motiunea de cenzura sa cada actualul guvern. O mare batalie trebuie sa o ducem pentru ca in Legea unitara a pensiilor sa avem capitol separat sau sa fie mentinute L164 si L179 sub forma in care se afla in acest moment, altfel vom fi mai rau decit multi civili. Trebuie sa speram ca verdictele ne vor fi favorabile cinva(sau macar unele dintre ele) si sa avem rabdarea,,magarului", (parca am mai intilnit acest termen cindva?)altfel nu cred ca vom reusi. Sigur ca cine doreste poate sa dea in judecata si in nume propriu dar singular il va costa mai multi bani si ii va fi mult mai greu dar stim ca marile succese se obtin cu mari sacrificii, de aceea este mai facil prin sindicat.
    O zi cit mai placuta.

    RăspundețiȘtergere
  38. Cu tot respectul pentru munca pe care o desfasurati dar am multe dubii in ceeace priveste corectitudinea modului in care vor fi judecate procesele in care sunt implicati militarii individual sau la nivel de organizatii. Sistemul urgent este cumparat en-gros de cei afati la volan. Nu vorbesc de nesimtirea cu care s-a facut rapid departajarea intre pensiile intangibile si, brusc devenite "simtite", peste noapte, ale magistratilor ci de ultima gaselnita bocanita de catre guvern. Cred ca este cazul sa cititi si sa va minunati. Atita vreme cit pentru Militarii de cariera, indiferent de grad si functie nu sunt locuri disponibile in spitalele militare iar medicamentele gratuite au devenit un vis frumos, pentru ca magistratii si familiile lor precum si tot ceeace cuprinde sistemul juridic, acum, in luna august a acestui an s-au gasit resurse pentru a le asigura asistenta medicala gratuita, proteze gratuite ( ce le-as mai rupe picioarele la nesimtiti ), odihna pentru a se recupera dupa surmenajul atitor sedinte, etc. Ca sa nu ma enervez si sa spun ce nu trebuie, spun doar ca dupa ce au avut nesimtirea sa fure continutul statutului cadrelor militare pentru a il aplica la activitatea domniilor lor, acum profita de situatia ivita si devin beneficiari ai unui sistem strict militar desi nu au nici in clin nici in mineca cu asa ceva. Ca sa fie chestia chestie, dragalasul nostru guvern a publicat in Monitorul Oficial nr. 0572/12 august 2010 o hotarire aiuritoare prin implicatii si anume HG762/2010. Va las placerea sa o studiati si, dupa aceea as vrea sa vad cine anume va fi convins ca judecatorii vor da alte sentinte decit cele care absolva guvernul de orice raspundere. Vom fi ciuca batailor daca nu ne trezim si nu facem ceva pentru a trage presul de sub picioarele domnului Boc si a echipei sale. Sunt convins ca pensiile noastre nu sunt nesimtite si ca meritam fiecare banut pe care statul il plateste acum pentru munca noastra. Pacat ca am ajun sa fim comparati cu cei din sistemul juridic care, prin comportament si atitudine, au dovedit odata in plus lipsa de caracter. De fapt, la ce sa ne asteptam de la cei care trimiteau 2-3 ani la puscarie un taran care fura 2-3 stiuleti de la CAP si inchideau ochii la camionul furat de agronomul cu care stateau la circiuma?
    Sa fiu eu profet mincinos...

    RăspundețiȘtergere
  39. ANCMRR a depus in 19 august o cerere la Curtea de Apel Buc. cu acelasi obiect (suspendarea executarii HG 735/2010).
    Surpriza !! Primeste termen de judecata 13 septembrie, cu doua zile inaintea termenului primit de cererea SCMD, depusa cu o saptamana inainte (in 12 august).
    Nu sunt jurist, dar citind textul cererii ANCMRR, semnat si de un avocat (Vornicescu Aurel), nu pot sa nu constat ca formularile sunt pline de greseli si sunt departe de un limbaj juridic elementar.
    Cererea ANCMRR pare a fi facuta tocmai ca sa nu fie admisa. Ceea ce ar constitui un precedent extrem de defavorabil pentru SCMD.
    Apropo, stie cineva cine este acest avocat Vornicescu Aurel, Google nu stie nimic despre el...

    pentru conformitate : G Marinica

    RăspundețiȘtergere
  40. G,
    nu conteaza cine a depus primul, probabil au fost depuse la complete diferite , chiar sectoare diferite , au judecat judecatori diferiti , iar programarea o face fiecare dupa cum are calendarul . Dar , NU ESTE EXCLUS CA SA FIE CUM SPUI , SA FIE O " MANARIE" SA FI FOST PUSA DINADINS ASA , SI INCLUSIV FACUT MATERIALUL DE ASA NATURA INCAT SA FIE RESPINS SI SA CREEZE UN PRECEDENT .
    NIMIC NU MA MAI MIRA .

    RăspundețiȘtergere
  41. bey scorpio,tu pe toate le stii!!! numai ca,nu ai prins care-i spilu: ANCMRR a intentat proces guvernului cu acordul si la indicatia...cui? eiii,acum sa te vad cat esti di distept! ziii !

    RăspundețiȘtergere
  42. La termenul din data de 15.09.2010, in procesul SCMD cu Guvernul Romaniei pentru suspendarea HG 735/2010, s-au intamplat urmatoarele:
    - Guvernul a depus Intampinare;
    - MAI a facut cerere de interventie in proces (sa nu se agite prea tare, ca poate le facem si lor plangere + proces pe Instructiunile 191/2010);
    - SCMD a depus un document cu precizari la actiune;
    Pentru a se lua la cunostinta de documentele depuse la dosar, instanta a acordat termen pe data de 29.09.2010.
    In opinia mea, la acea data am putea sa ne judecam, adica instanta sa se pronunte pe fond, ca alte chestiuni nu vad care ar mai putea fi.

    Elena Cobuz

    RăspundețiȘtergere
  43. Un filmuleţ de un minut, care circulă de o o bună perioadă de timp pe internet, exprima poate cel mai bine relaţia dintre populaţie şi armată.
    .... dar la americani, pacat ca la noi nu-i asa !!!
    Aici il gasiti ....
    http://scmdfiliala1mehedinti.blogspot.com/2010/09/despe-scmd-in-arizona-usa-un-articol-in.html

    RăspundețiȘtergere
  44. Speram ca 25 Octombrie sa fie
    Ziua Bravei noastre Armatei Romane - si nu a lor , a impostorilor

    RăspundețiȘtergere
  45. Ne fura in fata camerelor de filmat din parlament si nu putem face nimic. Instantele de judecata executa ordinele lor.De ce nu facem un miting comun cu sindicatele? Facem unul si bun,nu mergem de 10 ori la BUCURESTI,e singura sansa.Partidele de opozitie abia asteapta acest lucru,cine ia initiativa? Mijloacele de transport se rezolva fara discutie. Numai o masura radicala rezolva problema .In fiecare judet sunt necesari 3 sau 4 oameni care sa coordoneze activitatea,impreuna cu opozitia.Avem putin mai mult de o luna, pana la ziua NOASTRA ,filiale judetene trebuie impulsionate.
    Politia activa ,jandarmeria, au dat unda verde . Cine ia initiativa ? Intrebare intrebatoare,ghicitoare.....ADORMITII SE MAI SCOALA OARE?

    RăspundețiȘtergere
  46. Elena:
    1.De ce s-a renuntat la judecata in dosarul de la Bucuresti????
    Nu mi se pare o solutie buna..., sunt un pic confuz,..am temeri ca nu e bine!!!
    S-a mers pe ideea ca Bucurestiul si celelalte instante, mai putin Clujul, vor respinge cererea de suspendare a HGR 735???...si vom ajunge la ICCJ pentru unificarea jurisprudentei,..cu timpul, evident, pierdut??
    2. Eu stiam ca orice sentinta judecatoreasca este opozabila numai PARTILOR!!!
    3. HGR 735 se SUSPENDA EXcLUSIV pentru PARTILE AFLATE IN LITIGIU!!!
    4. Notificarile suspendarii efectelor hotararii catre MApN,SRI si celelalte structuri NU CRED CA O SA-I "INMOAIE" catusi de putin, in sensul ca, O.K. hot. guv. se suspenda in a fi aplicata pentru cei 5 sau 6 contestatari, ATAT!!!

    RăspundețiȘtergere
  47. Si daca pierdem in recurs????
    Cu opozabilitatea cred ca nu-i asa cum am spus anterior dar DE CE AM RENUNTAT LA PROCES????
    ERA CAZ DE RENUNTARE????
    ALO,.....DESTEPTAREA, domnule colonel(r)Bujorel Florea!!!!
    Unii colegi sau grabit, in necunostinta de cauza, sa laude actiunea dvs,...nu e cazul!!!
    In momentul asta, personal, consider ca a-ti luat o decizie pripita!!!!

    RăspundețiȘtergere
  48. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  49. De ce nu se ia legatura cu Casa de Avocatura Ciorbea&Ciorbea pentru a ne reprezenta in proces ? Nu considerati ca este nevoie de juristi cunoscuti, cu experienta si realizari in domeniu pentru o reprezentare in razboiul cu Guvernul incompetent - Boc ? Trebuie sa avem in vedere ca este posibil sa se intervina si la instantele internationale. Sau SCMD nu dispune de fonduri pentru a achita onorariul Casei de Avocatura Ciorbea&Ciorbea ?

    RăspundețiȘtergere
  50. Daca stie cineva solutia data de CAB in dosarul nr. 8197/2/2010 la termenul din 22.10.2010. Parti: ANCMRR din MAI si Guvernul Romaniei. Obiect: suspendarea HG. Nr. 735/2010.

    RăspundețiȘtergere