marți, 23 noiembrie 2010

COMUNICAT DE INTERES EXTREM PENTRU TOTI MEMBRII SCMD


In atentia Birourilor Operative ale Filialelor

SCMD are o serie de procese cu Guvernul, cu ministerele de resort, cu ministrii sau exministrii, procese intrate in faza finala.
Vom avea nevoie de o serie de tabele, cu semnatura olografa a membrilor SCMD pentru instante. Tabele diferite, cu grupuri diferite de membri sau cu totalitatea membrilor SCMD, functie de proces.
In prima urgenta, in urma discutiilor cu avocatii si cu dna vicepresedinte Elena Cobuz, avem in vedere actiunile Guvernului la suspendarea/anularea prevederilor HG 735/2010. Deocamdata s-a obtinut suspendarea aplicarii acestei hotarari la care Guvernul a facut recurs si anularea ei, la care Guvernul, va face, vom vedea cand, recurs.
Solicitam ca prima urgenta completarea de catre Birourile Operative ale Filialelor si de catre Secretariatul Tehnic (pt Filiala 1 Bucuresti si pt membrii neafiliati) a tabelului anexat, in 5 (cinci) exemplare, cu semnatura olografa a membrilor, pana la data de 30.12.2010. Aceasta este forma ultima forma de tabel stabilita cu avocatii, orice alta forma primita anterior, fiind anulata.
 Nu este nevoie sa mai precizam ca parte din actiunile SCMD in justitie vor fi in beneficiul tuturor militarilor, politistilor, lucratorilor din penitenciare pensionati, parte insa nu.
De unele actiuni vor beneficia, din nefericire, doar membrii SCMD.

TABEL
CU MEMBRII SCMD, REPREZENTATI DE PRESEDINTELE SCMD, COL (r) MIRCEA DOGARU, PENTRU SESIZAREA IN ACTIUNI IN JUSTITIE, AVAND CA OBIECT CONTESTAREA RECALCULARII PENSIILOR

Nr. crt
Nume si prenume
Domiciliu
CNP
Semnatura


Tabelele, in cinci exemplare originale, vor fi indosariate de secretarii filialelor. La incheierea operatiunii, acestia vor lua legatura cu Secretariatul tehnic al SCMD, in vederea expeditiei.
Membrii neafiliati, vor lua legatura cu Secretariatul Tehnic, pentru semnarea tabelelor.

Precizare f.f. importanta:
Pe tabele vor fi inscrisi toti membrii SCMD existenti la data de 23.11.2010 si toti cei care se vor inscrie in SCMD in filiale sau la Secretariatul Tehnic pana la data de 30.12.2010, orele 12.00.
Celorlalti rezervisti militari le uram succes in cadrul asociatiilor si le promitem ca-i vom sprijini, in masura posibilului.

Honor et Patria! Vae victis!

Col. (r) dr. MIRCEA DOGARU
___________________________________________________________________________


La mesajul de mai sus, facem urmatoarele precizari:
  1. Puteti sa adaugati sau nu, la tabele, antetul filialei. Este obligatoriu insa sa specificati la fiecare tabel in parte denumirea acestuia si anume "" Tabel cu membrii SCMD, reprezentati de presedintele  SCMD, Col. (r) Mircea Dogaru, pentru sesizarea in actiuni in justitie, avand ca obiect contestarea recalcularii pensiilor";
  2. Va rugam sa listati membrii filialei, pe cat posibil, in ordinea alfabetica;
  3. Pe ultima pagina a tabelului, presedintele filialei va semna si va aplica stampila filialei;
  4. Pentru noii aderenti la SCMD, va recomandam sa intocmiti un tabel separat, in ordinea cronologica a aderarii la sindicat, tabel pe care sa-l incheiati la data de 30.12.2010;
  5. Nu va grabiti sa expediati tabelele catre SCMD. Va recomandam sa expediati tabelele prin Posta Romana sau alte societi de profil, in ziua de 31.12.2010, pe adresa: Sindicatul Cadrelor Militare, Bd. Poligrafiei, nr. 4, Sector 1, Bucuresti, Cod 013705;
  6. Membrii SCMD si cadrele militare care doresc sa adere la SCMD si care nu dispun de o filiala SCMD in localitatea de domiciliu se pot inregistra pe tabelul oricarei filiale SCMD de pe teritoriul Romaniei.
Cu stima,
Coordonator Secretariat Tehnic si administrator general de Internet,
Lt. Col. (r) Dumitru RINCIOG