marți, 29 ianuarie 2013

ONORARIUL DE SUCCES IN PROCESELE PE RECALCULARE


     In conformitate cu prevederile contractului existent intre SCMD si Casa de avocatura C. Gilca&R. Vasiliu, membrii de sindicat care au obtinut decizii definitive si irevocabile favorabile trebuie sa achite catre avocati un onorariu de succes in valoare de 150+tva (186 ron).
     Tabelele nominale, cuprinzand colegii care nu au achitat inca acest onorariu, au fost comunicate filialelor din Bucuresti si Ilfov. Filialele din teritoriu au primit aceste tabele direct de la casa de avocatura. BO ale filialelor vor lua masuri de anuntare (contact direct, posta, telefon sau prin email) a membrilor de sindicat care se afla in aceasta situatie, acestia  urmand sa achite acest onorariu pana la data de 01 martie a.c. Plata se poate efectua in contul bancar comunicat, direct la casa de avocatura situata in Bucuresti, sector 3, Bdul C. Coposu, nr. 4, Bl. 105A, Sc. 4, Et. 3, Ap. 99 (telefon 031 432 70 10) sau la sediul central al SCMD (la dl. Traian PERIANU).
       Pentru a evita generarea unor tensiuni nedorite intre SCMD si casa de avocatura implicata, recomandam membrilor de sindicat sa respecte termenul  stabilit pentru indeplinirea obligatiei de plata.
       Rugam membrii de sindicat din capitala si jud. Ilfov care nu cunosc cu exactitate situatia in care se afla, din acest punct de vedere, sa contacteze Departamentul Juridic (prin contact direct la sediul central, telefon sau posta electronica) pentru a se informa corespunzator. Membrii departamentului pot fi contactati bineinteles pentru oricare alta problema legata de procesele aflate pe rolul instantelor de judecata.

SEFUL DEPARTAMENTULUI JURIDIC
Col (r) Caloian M.