miercuri, 10 septembrie 2014

Baroul Bucuresti ne lasa in asteptare

Reamintim colegilor nostri ca la mijlocul lunii iunie, prin urmare cu aproape trei luni de zile in urma, sub semnatura presedintelui SCMD, am trimis Baroului Bucuresti un memoriu in legatura cu modul defectuos in care dna av. G. Barla  si-a indeplinit obligatiile contractuale in relatia cu SCMD, privind asistenta juridica si reprezentarea in instantele de judecata a intereselor membrilor de sindicat in actiunile deschise pe baza contestatiilor formulate impotriva deciziilor de revizuire a pensiilor.
         Intrucat pana la sfarsitul lunii iulie nu am primit nici un raspuns de la Barou, am revenit cu un email prin care am intrebat care este situatia cu memoriul nostru. La solicitarea noastra am primit, prompt, urmatorul raspuns:

De la:  <sesizari@baroul-bucuresti.ro>
Data: 29 iulie 2014, 13:37
Subiect: In atentia domnului Col. Vasile Mihai
Către: 
sindicatulmilitarilor@gmail.com

Stimate domnule Col. Vasile Mihai,

       Va informam ca dosarul nr. 6426, inregistrat la Baroul Bucuresti, in data de 13.06.2014, privind sesizarea depusa de Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate, impotriva doamnei avocat Barla Graziela, este in curs de solutionare. De indata ce vom primi un raspuns din partea Consiliului Baroului Bucuresti va vom comunica in scris.
Cu aleasa consideratie,
BAROUL BUCURESTI, Departamentul sesizari
Referent - ………………….

        A trecut si luna august, iar din partea Baroului Bucuresti aceiasi tacere de neinteles. In aceasta situatie, la 01 septembrie a.c.,  am revenit cu un nou mesaj, astfel:
From scmdjuridic@yahoo.com
To sesizari@baroul-bucuresti.ro
Stimate domnule ………………,
       Avand in vedere faptul ca a mai trecut o luna de zile fara sa primim un raspuns la memoriul nostru, ma vad obligat sa revin si sa va intreb care este orizontul de timp in care se va intampla acest lucru. 
      Va rog sa luati in considerare faptul ca sindicatul nostru se afla sub presiunea membrilor sai a caror interese nu au mai fost aparate in instanta de catre dna avocat G. Barla din motive care nu pot fi retinute in sarcina lor.
      Va multumesc pentru timpul dvs!
       Cu stima,
 Departamentul Juridic, Col. (r) Vasile MIHAI

      Va informam ca pana in prezent, nu am primit nicio reactie din partea baroului la ultimul nostru mesaj. Mentionam faptul ca desocotirea cu dna av. G. Barla se va face in conformitate cu decizia ce va fi luata de catre Baroul Bucuresti.

SEFUL DEPARTAMENTULUI JURIDIC

Col (r) M. CALOIAN