marți, 4 februarie 2014

Nota de informare nr. 02/04.02.2014Destinatari:
·       Membrii Comitetului  Director
·        Birourile Operative ale Filialelor

·        Membrii SCMD

Emitent:
·       Departamentul Juridic
 Persoane de contact:
Col (r) V. Mihai – 073.660.1110
Col (r) N. Staicu – 073.660.0989
E-mail: scmdjuridic@yahoo.com 


Subiect: Comisia de contestatii din cadrul MApN si-a reluat activitatea!

Continut:

               Dupa o indelungata intarziere, Comisia de contestatii din cadrul MApN a inceput sa  trimita, pe adresa pensionarilor, raspunsul la contestatiile formulate la deciziile pentru punerea in plata a drepturilor de pensie in conformitate cu prevederile Legii nr. 241/2013. In aceasta situatie, reamintim colegilor nostri, in cazul in care primesc aceste hotarari, sa le depuna/trimita imediat, in copie, in 4 exemplare, inclusiv plicul de primire, la sediul central al SCMD - Departamentul Juridic, intrucat acestea trebuie sa fie depuse la dosarul cauzei in termenul procedural cunoscut (30 zile). Aceste documente trebuie sa fie certificate « conform cu originalul » si semnate de titular.
                Cu acest prilej va informam ca pana astazi, 04.02.2014, la actiunea de recuperare a sumelor de bani retinute abuziv de casele de pensii sectoriale s-au inscris aproximativ 800 de colegi proveniti din toate structurile de aparare, ordine publica si siguranta nationala. Departamentul juridic a reusit sa proceseze si sa depuna la registratura TMB 34 de dosare cuprinzand aproximativ 350 de contestatari.
                Avand in vedere situatia concreta in care ne desfasuram activitatea, estimam ca actiunea va fi in mare finalizata in jur de 15 februarie a.c. In scopul informarii  dumneavoastra, la data respectiva vom publica, pe pagina de internet, situatia tuturor dosarelor. Informatii referitoare despre actiune veti putea obtine si prin posta electronica sau telefon.

SEFUL DEPARTAMENTULUI JURIDIC
Col (r) Monica I. CALOIAN