miercuri, 2 iunie 2010

Stadiul proceselor declansate de catre SCMD in justitie


Intrucat foarte multi dintre dumneavoastra ne-ati solicitat date despre dosarele SCMD aflate pe rolul instantelor, in urma consultarii cu biroul de avocatura care ne reprezinta, suntem in masura sa va comunicam urmatoarele:
  • 01.10.2010, Judecatoria Sector 5 Bucuresti, dosar declinat de la Tribunalul Bucuresti; daca nu va mai fi invocata nici o exceptie, suntem la termenul de probe;
  • 26.10.2010, Curtea de Apel, sectia a VIII-a contencios, Dosar nr. 2756/2/2010, actiune S.C.M.D. impotriva lui Emil Boc s.a.; termen pentru depunere intampinare;
  • 29.10.2010, Tribunalul Bucuresti, sectia a VIII-a, SCMD - Statul Roman, dosar ce a fost declinat de la sectia civila; in aceasta cauza, e conflict negativ de competenta, pentru ca sectia de litigii de munca nu are nimic a face cu litigiul nostru, al carui obiect vizeaza atragerea raspunderii statului Roman potrivit dreptului comun. Se va discuta aceasta exceptie.
 Vicepresedinte SCMD,
Lt. Col. (r) Elena COBUZ

34 de comentarii:

  1. Buna ziua,

    Stimata doamna Elena Cobuz,

    Salut infiintarea acestei sectiuni juridice pe care eu o astept de mult! In acelasi timp apreciez activitatea inimoasa pe care o desfasurati.

    Sugestie: o rubrica de intrebari frecvente, evident dublate de raspunsurile aferente, strict pe teme (juridice) care ii privesc si ii afecteaza pe rezervisti. Pentru ca stiu ca ati primit o multime de intrebari la care ati raspuns telefonic, pe e-mail sau pe ro-army, poate ati putea sa faceti o sinteza a lor aici. Ar fi cu adevarat util sa le gasim centralizate...

    Va doresc si ne doresc succes si putere de munca!

    Cu stima,

    Ghita Almihaicii

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru sugestii, domnule Almihaicii!
    Cu stima,
    Dumitru Rinciog

    RăspundețiȘtergere
  3. SANATATE SI PUTERE DE MUNCA !
    Bine venita aceasta pagina , mai ales ca si colegii nostri care inca nu sunt sindicalisti, vor sa stie si vazand ca nu stam degeaba , se vor simti atrasi si indemnati sa se inscrie . De acord cu Ghita , e nevoie de informatii , ca sa evitati telefoanele care va rapesc timpul. Si daca se mai primeste o sugestie .. nu ar fi rau sa se explice , fiecare dosar in parte , ce cuprinde . Adica, la inceput sa se faca o legenda : dosar nr ..... -SCMD contra /... in cauza legea pensiilor .. dosar nr....SCMD contra guvern .. in cauza ... nerespectarea legii privind consultarea .. etc .Apoi dupa fiecare termen , la fiecare dosar , adaugate informatiile .
    Astfel, cand oamenii vor citi informatiile , se vor duce la legenda sa vada despre ce proces e vorba siisi vor da seama despre ce e vorba si care e stadiul Si dupa fiecare infatisare , scris .. in dosarul ... s-a horatat in sedinta ... urmatoarele ...
    Ce zici Elena , se poate ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu ne spune nimeni ce economii s-au obtinut in urma aplicarii cap.IV din legea 329/2009.Am impresia ca singurele victime suntem noi, ofiterii superiori din armata, care pentru o diferenta de 1-2 milioane lei vechi am ramas fara servici si injurati si invidiati de toata lumea.Parca noi am fi furat, am fi devalizat sau ce mari privilegii am avea.Multi n-au respectat aceasta lege si nu le-a facut nimeni nimic( prin consilii judetene, prefecturi, preotii, agentii etc.).Acum va dati seama ce greu va fi , cu noile valuri de concedieri in domeniul bugetar.Dar nu-i nimic, eu vreau sa mi se faca dreptate, statul trebuie sa-mi platesca despagubiri pentru ca m-a mintit si m-a umilit.Noi ne-am facut datoria fata de stat, am respectat contractul facut cu el.Sincer , eu nu am incredere in asa zisii independenti ai lui Oprea.Cum o sa aiba un general pensie cat un maior?? Cum face sa nu scada pensiile sub 3000 lei ? Peste jumatate dintre noi sunt iesiti anticipat partial pe legea 164 /2001.
    De cand e acest Boc prim ministru, eu si familia mea traim un adevarat cosmar.Cred ca numai o justitie dreapta ne poate face dreptate !

    RăspundețiȘtergere
  5. Constantine , in domnul Oprea care se crede ministru aml apararii sa nu ai incredere nici cat negru sub unghie . Este omul lui basescu si isi joaca rolul de "Politist bun" din filmele americane . Cine are incredere sau spera in el se pacaleste . Daca la ora asta inca mai speri la Oprea , ai o mare doza de incredere sau naivitate . Sa nu imi spui ca inca mai crezi in bunele intentii ale lui Basescu, ca vrea sa reformaeze clasa politica , ca atunci chiar ma dezamagesti . Iar daca ai facut greseala si te-ai inscris in partidul lui Basescu,na ca era sa spun Oprea ) atunci esti pierdut . Singura noastra sansa e CEDO . SA AVEM RABDARE SI ZILE PANA ACOLO .
    SI APOI ZILE SI GUVERN SA PUNA ECONOMIA PE PICIOARE SA NE PUTEM RECUPERA BANII .

    RăspundețiȘtergere
  6. De acord, cu cele expuse mai sus de colegii mei.
    Se simtea o mare nevoie de informatii privind desfasurarea actiunilor in instanta.
    Bulgarii oare cum rezolva problema ofiterilor superiori din armata care vor fi disponibilizati in curand?
    Adopta modelul romanesc sau respecta angajamentele internationale?

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu numai categoria militarilor in rezerva este afectata de masurile acestei aberante legi. La noi "durerea" e mai mare fata de ceilalti deoarece, asa cum am spus-o in toate comisiile parlamentare la care am participat noi, reprezentantii SCMD, MILITARII DISPONIBILIZATI SUNT O PARTE DIN PRETUL PLATIT DE ROMANIA PENTRU INTRAREA IN NATO. Asta nu pot / nu au capacitatea de a intelege unii dintre parlamentari. Ca una e sa fi iesit la pensie "de buna voie si nesilit de nimeni" indeplinind conditiile pentru o pensie 100%, si alta e sa ai penalizare 40%, sa fi iesit la 38-40 de ani deoarece unitatea ti s-a desfiintat.
    Cat despre "pensiile sub 3000 nu vor scadea", ce pot sa spun? Am citit legile alea pe toate partile. Nu deduc de niciunde ca mie, care am pensie sub 3000, imi va ramane cuantumul neschimbat. Mi-au facut niste colegi finantisti simularea, mi-au comunicat rezultatul si ... de-atunci nu mai vorbesc cu ei! Sa dea Domnul sa ma insel, ca eu nu ma pricep la finante. Imi voi cere scuze in toate felurile posibile daca nu am stiut sa citesc legea si m-am inselat.
    Cu referire la instante - vedeti ca av. Gh. Piperea a declansat actiunea "100 de avocati PRO BONO pentru Romania". Adica sa acorde asistenta gratuita tuturor pensionarilor care vor fi afectati de aceste legi. Deja i s-au alaturat foarte multi avocati (intrati pe net si cautati-i). Personal, intruct pe pensii militare cred ca stapanesc problema destul de bine, voi face un scurt material pe care il voi distribui tuturor acestor avocati (dar trebuie sa vad ce va aparea in final, adica si normele de aplicare aprobate prin HG) si voi lucra (munca patriotica) efectiv la unul din aceste birouri avocatiale. Va voi comunica locatia deindata ce voi stabili cu biroul in cauza toate detaliile colaborarii.
    O zi buna in continuare.
    Sper ca ati luat legatura cu alesii Dvs. locali in acest week-end, ca doar marti se voteaza soarta noastra in Parlament!

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Elena
    Trebuie sa intelegeti ca nu se poate lupta in mod cinstit cu sarlatanii. Tu trebuie sa te ocupi de partea juridica a problemei, iar Nea Mircea sa ia in calcul orice varianta. Trebuie ca toti sa ne unim fortele , sa luptam pe toate caile pentru stoparea acestui vis urat. Apoi putem sa traim linistiti, dar de veghe sa nu mai scoata capul vreun nebun. Si putem sa bem cafeaua....

    RăspundețiȘtergere
  9. @micutzul
    M-am enervat rau de tot pe Infomondo, da' imi trece! Ca nu tin supararea!
    Eu, intr-adevar, imi canalizez eforturile pe ceea ce stiu sa fac mai bine: activitatea juridica. Maaaaaaaaaaaare noroc am avut in incursiunile mele prin Senat si Camera de dl. general Mircovici. Ati stiut ce om sa ne trimiteti la Bucuresti. Si tot de la voi am utilizat acel material pus la dispozitie de catre decanul Facultatii de Drept. Cred ca a ajuns la toti parlamentarii romani. La unii, insa, degeaba!

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Elena
    Astept sa fiu convins sa ader la SCMD. Celelalte organizatii, asociatii conduse in lumina sarcinilor de partid nu ma impresioneaza. Te/ai prins. Sa stii ca sunt multi osteni capabili aici, dar nu prea au incredere, ca vine unul ca ** Sindicalistul**, improasca cu noroi si scade increderea oamenilor.
    Am avut sindicalisti la miting, care au vrut sa ia cuvantul dar seful de aici nu i/a lasat, ca vorbeste el. S/a sprijinit de zid si a fost mut. Asa da , m/ar fi reprezentat.

    RăspundețiȘtergere
  11. @micutzul
    Nu stiu daca e cazul sa descriu/povestesc aici ce fac eu, ca jurist. Oricum, in ultima perioada de timp nu am stat degeaba. Partea proasta e ca rezultatul actiunilor juridice se vede in timp, nu pe loc. Si daca te voi convinge, de exemplu, sa intri in Sindicat cand actiunea noastra va fi deja la CEDO, e posibil sa fie cam tarziu ... pentru tine.
    Vezi sa nu faci si tu greseala celorlalti: sa confunzi efectul legii cu efectul unei hotarari judecatoresti!

    RăspundețiȘtergere
  12. pentru cei carora datorita cap IV din 329/2009 li s-a desfacut contractul de munca,daca prin aplicarea reducerilor de pensii, scad sub pragul de 1700,li se deschide din nou contractul de munca?
    care sunt pasii de urmat?

    RăspundețiȘtergere
  13. care este stadiul legii de abrogare a cap IV din 329/2009,este bine sa postati pasii care se fac prin comisii;comisia de munca din camera nu are inregistrari video sau audio

    RăspundețiȘtergere
  14. @micutzul
    Raspuns: NU, din pacate! Asta inseamna ca imi pui cianura in cafea? Nu mai beau!
    Si vezi ca m-a sunat azi cineva din orasul tau si, initial, a zis ca esti tu!

    @fan boc
    Raspunsul la astfel de intrebari il dau prin presedintii de filiale; azi voi face o exceptie.
    Asadar, alt raspuns NU. In noiembrie-decembrie va imploram pe toti sa va pastrati locurile de munca si sa accepati suspendarea pensiei. Acum, cei carora li se diminueaza pensia si ajunge (pensia) sub plafonul acela prevazut de lege pot sa faca cerere de repunere in plata. Dar cei carora li s-a desfacut contractul de munca sau carora le-a incetat raportul de munca .... Pe locul lor acum e posibil sa fie angajati altii, pe perioada nedeterminata. Cum sa-i dea afara?
    Abrogarea Cap. IV din 329 are raport favorabil, mai putin art. 2 (masuri reparatorii in 60 de zile - NU). Urmeaza votul in plenul camerei, care e decizionala.

    RăspundețiȘtergere
  15. 1. Nu, eventual indulcitor. Respect SCMD, oamenii si munca lor.
    2. Sunt tare curios ce voia. Am ajuns ca in Zorro. Fiecare oaie vrea sa fie lup. E nasol daca incepe sa le fie rusine de ei insasi.
    3. Propun ca filialele sa organizeze mitinguri in fata comenduirilor de garnizoane, sa/i sensibilizeze si pe activi. O zi placuta.
    4. De unde ai stiut ca nu sunt eu? fratioru@personal.ro , eu sper sa o recunosc pe DM
    5. In Mircovici, cred ca poti sa ai incredere
    Ozi placuta.

    RăspundețiȘtergere
  16. @micutzul
    1. -
    2. Voia consiliere juridica / ajutor sa rezolve niste probleme (ca omul chiar are probleme!), a zis ca ma stie de pe blog (da' n-a zis care, ca eu "ma plimb" pe zeci de bloguri in asteptarea deciziei CCR). Si cum "nu pun botul" imediat la orice mi se serveste, l-am verificat cu o simpla intrebare si ... nu a trecut testul!
    3. pentru maine sindicatul are sarcini foarte precise, doar nu vrei sa le postez pe InfoMondo!
    4. aceea e adresa ta de mail? Cine e DM?
    5. In dl. gl. / deputat Mircovici am f.f.f.f.f.f.f.f.f multa incredere. Cred ca e singurul militar ajuns "in sfere inalte" care nu mi-a inselat increderea, cu care am fost prin comisii parlamentare, care m-a auzit injurand (maaaaaaaaaama, nu ti-as dori sa fii in preajma mea in asemenea momente!), blestemand, plangand...
    Cat despre placerile zilei de azi, ce sa zic? Suntem la mana celor 9 de la CCR!

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna ziua ! Am marea rugaminte sa-mi spuneti in ce stadiu se afla dosarul legat de abrogarea Capitolului IV din Legea 329, capitol referitor la interzicerea cumulului pensie-salariu bugetar, in conditiile in care pensia depaseste salariul mediu brut pe economie (cu 1 leu, 2 sau mai multe milioane).
    Va multumesc si va doresc toate cel bune !

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna seara,
    1. Proiectul Legii de abrogare a Cap. IV din Legea 329/2009 ar fi trebuit sa intre in Plenul C. deputatilor. Intrati pe pagina C. dep. si urmariti procesul legislativ. De la Comisia de buget finante are raport final de admitere. Dar in plen se pot intampla multe.
    2. Nu am inteles paranteza. Aveti dosar pe rol si e posibil ca la reducerea cu 15% sau recalculare sa coborati sub nivelul salariului mediu de care se face vorbire in lg 329? daca da, in urma procedurii prevazute de lege si pe care va trebui sa o parcurgeti puteti fi repus in drepturi (Plata pensiei).

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna ziua ! Multumesc de raspuns. Nu am proces pe rol legat de Cap.IV; credeam ca Sindicatul a intentat proces guvernului legat de aceste decizii discriminatorii ...
    Din punctul 2 al raspunsului dumneavoastra am inteles mai mult decat am cerut; va multumesc.
    Toate cele bune.
    ps Scuze de intrebare: unde si-a dat raportul final de admitere Comisia de buget finante, ca la adresa asta nu apare (http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?cam=2&idp=11068) ?
    Cu respect, Alexandru

    RăspundețiȘtergere
  20. Va multumesc pentru promptitudinea raspunsului dumneavoastra ! Ma gandeam ca sunt membri ai SCMD care au dat in judecata guvernul pentru caracterul discriminatoriu al Cap. IV; la acest dosar ma refeream...
    Ce parere aveti de faptul ca toate pensiile "speciale" se recalculeaza, mai putin cele ale judecatorilor, procurorilor si judecatorilor CCR ?
    O intrebare (daca nu supar): unde ati gasit ca de la Comisia de buget finante (a Cam. Dep.) are raport final de admitere, ca eu, la adresa asta - http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?cam=2&idp=11068 - n-am gasit.
    Multumesc si va doresc toate cele bune !
    Alexandru

    RăspundețiȘtergere
  21. SCMD a dat statul in judecata pe legea 329.
    Si membrii, individual, au dat statul in judecata pe aceeasi tema.
    Am o parere foarte proasta, dar nu am timp sa dezvolt. De fapt, sunt extrem de suparata.
    Stiu ca e raport favorabil chiar din Comisie, SCMD a participat la lucrari.

    RăspundețiȘtergere
  22. Dumnezeule , dar ce este linistea asta peste tot . Nu reusim sa ne revenim sau ne/a intrat frica in oase? CCR a dat un verdict. Unde mai poate fi atacat?
    In rest va doresc ca odata sa aveti din nou o pensie decenta, cat de cat.

    RăspundețiȘtergere
  23. Micutzul
    Iti pot raspunde, dar pe adresa de mail personala, asa ca apuca-te de scris.
    Din cate ma cunosti, ti se pare ca as sta linistita? Ieri am ajuns acasa la 20,30, plecata fiind de la 6,30. Nu am mai avut timp sa scriu pe nicaieri.

    RăspundețiȘtergere
  24. luati pe loc repaus:Comandantul ARMATEI[mama ce-mi place]a promulgat noua lege a pensiilor militare.drept urmare, daca ati avut artificii pe la solda bruta e cazul sa invatati refrenul:pusca si cureaua lata....daca nu este foarte posibil sa aveti de o cafea in plus. nu am clar ce amendamente avem ,daca cineva stie il rog sa ne lumineze.Am onoarea sa va salut

    RăspundețiȘtergere
  25. @cezar
    Personal nu am avut niciun fel de artificiu, nu stiu la ce va referiti. Daca sunteti membru al SCMD adresati-va presedintelui de filiala si acesta va va spune ce aveti de facut.
    Noapte buna,
    Elena

    RăspundețiȘtergere
  26. A aparut, in proiect, "HOTĂRÂRE privind metodologia de recalculare a categoriilor de pensii prevăzute la art.1
    lit. c)- h) Legea nr.119/2010 privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor, acordate în baza unor legi speciale"
    Ar fi interesant pentru noi, ca specialistii in domeniu, sa faca simulari pe diferite categorii de pensionari, pentru a vedea care vor fi influentele asupra pensiilor actuale.
    Sa nu uitam ce a promis dl.gral.Oprea "pensiile actuale pana la 3000 lei nu vor fi afectate", in caz contrar isi va da demisia , iar partidul sau nu v-a mai sustine guvernul.
    Personal sunt sigur ca totul nu a fost decat galgara politica, iar actualul guvern de incompetenti v-a continua sa-si bata joc de militari, indiferent daca sunt activi sau la pensie.
    Astept cu interes rezultatele simularilor.
    Sper sa se faca simularile pana la aplicarea acestei hotarari.
    Va multumesc anticipat,

    RăspundețiȘtergere
  27. @marbostgm
    Nu credeti ca simularile ar trebui sa fie facute pentru literele a si b de la art. 1 din Legea 119/2010?

    RăspundețiȘtergere
  28. Intrucat decizia CCR incalca un principiu de drept, universal recunoscut si consfiintit in Constitutia Romaniei, prin art. 15 al. 2: “Legea dispune numai pentru viitor, cu exceptia legii penale sau contraventionale mai favorabile”,admitand recalcularea “pensiilor speciale” altele decat ale magistratilor, SCMD va dezlantui procese pe motivul ilegalei recalculari a pensiilor militare aflate in plata si a pierderii statutului de militar? Vreau sa stiu cu ce pot sprijini SCMD pentru desfasurarea unei astfel de actiuni? (Sunt membru de sindicat). In acest caz, mai este necesara actionarea individuala a fiecarui membru pentru a-si castiga drepturile cuvenite?Multumesc anticipat pentru raspuns!

    RăspundețiȘtergere
  29. @Titulescu
    1. Daca sunteti membru de sindicat, presedintele dvs. va va informa cu actiunile pe care le vom desfasura.
    2. Daca doriti sa va alaturati echipei noastre, va rog sa-mi scrieti pe adresa de mail personala.

    RăspundețiȘtergere
  30. Am lipsit o perioada mai lunga de timp, din motive familiale. Am vazut acum ceea ce mi-a scris/reprosat Omega 5 si, apoi, confirmat rapid de Elena referitor la Opinia separata a D-nei judecator A. Cojcaru la Decizia C.C.R nr. 871/2010. Nu sunt orgolios, cu atat mai putin vanitos, ca sa nu recunosc ca am gresit, iar D-nei judecator sa-i prezint scuzele de rigoare.Oricum, apreciez corectitudinea si concludenta argumentatiei d-nei A.C. Din pacate, fondul (obiectia de neconstitutionale a senatorilor semnatari, grabiti sa plece in vacanta) a fost inconsistent si slab sustinut. Ceea ce ma intriga e faptul ca Elena nu-si face si dansa "mea culpa"- din contra! - fiindca asa s-ar fi cuvenit, deoarece conform unei prerogative esentiale rezultate din functia sa, trebuia sa asigure postarea pe site-ul Sindicatului(si al Departamentului Juridic) si a Deciziei CCR nr.871/2010, precum si a opiniei separate aferente, asa cum a procedat cu celelalte decizii(nr. 872-874) si a doar doua opinii separate, respectiv la deciziile 872 si, una din doua, la 873. Deh, asa se intampla cand te lasi la mana unei femei! Mai trebuie spus ca, la analiza criticilor de neconstitutionalitate, in Decizia nr. 871/2010, judecatoriii Curtii - din nestiinta ori din rea-credinta - aduc, pur si simplu, argumente mincinoase. Exemplu: “militarii nu au nici o parte contributiva la CAS, conform Legii nr. 164/2001”. Daca s-ar fi straduit sa citeasca art. 78 al legii, ar fi constatat ca lucrurile nu stau asa, dupa toata vorbaria goala facuta in prealabil. Ambele decizii ale CCR(nr.871/2010 si nr.873/2010) pot fi, cu usurinta, desfiintate, in ultima instanta, prin actiuni la CEDO. Le-am analizat cu atentie si detin toate datele necesare pt. a le pune la dispozitia unui avocat axat pe actiuni la Curtea Europeana, dar nespecializat pe partea de solde si, mai ales, de pensii militare, informatii care i-ar putea fi utile in sustinerea cauzei noastre.Va rog sa va ganditi si la o potentiala pacaleala pe care eu intuiesc ca ne-o pregatesc guvernantii: puneti-va intrebarea si exprimati-va parerea, de ce oare recalcularea pensiilor noastre coincide si se suprapune exact cu intrarea in vigoare a noii legi a pensiilor (dupa ce, acum, suntem deja introdusi in sistemul unitar al pensiilor, adica sub imperiul Legii nr. 19/2000)?! Ganditi-va doar putin, chiar daca nu aveti cunostinte juridice, si veti deduce trucul ce ni-l pregatesc, pt. ca la o eventuala solicitare, prin instanta, a controlului ulterior de neconstitutionalitate a prevederilor recentei legi in domeniul pensiilor sa nu avem nicio sansa in tara ! Si noi stam, dormim in papuci, pana ne vom primi noile decizii cu pensiile recalculate potrivit Legii nr. 19/2000 ! Iar, eventualele noastre contestatii sau actiuni in justitie se vor raporta la aceasta lege si nu la Legea nr.164/2000 (neabrogata - atentie ! - prin recenta lege de asumare). V-ati prins de smecherie?! Eu am atentionat/sugerat la Sindicat ca nu trebuie asteptat, ci actionat rapid dupa intrarea in vigoare a legii in luna iunie. Cu parere de rau, din aceleasi motive de familie, voi lipsi un timp de la domiciliu. Daca e nevoie, am un nr. de telefon comunicat la Sindicat.

    Marian B.

    RăspundețiȘtergere
  31. obiectia de neconstitutionalitate*

    RăspundețiȘtergere
  32. Sigur e mai usor sa critici decat sa pui umarul;
    S-a lucrat pe acea obiectie de constitutionalitate; poate ca ar mai fi fost si alte argumente juridice de inserat dar credeti ca acesta a fost motivul pentru care ccr a respins obiectia?
    Ati citit cu atentie decizia 871 si ati facut o observatie pertinenta care duce la o singura concluzie: indiferent de continutul obiectiei, raspunsul ccr ar fi fost acelasi - unul politic si nu constitutional.
    Aici e drama poporului roman: nu mai are nicio autoritate publica sanatoasa.

    RăspundețiȘtergere
  33. m-am molipsit;
    obiectie de neconstitutionalitate

    RăspundețiȘtergere
  34. Extras din Ordinea de zi pentru şedinţele Camerei Deputaţilor din zilele de 11 - 12 octombrie 2010

    II. PROCEDURĂ DE URGENŢĂ, nr.crt. 38:
    - Pl-x 347/2010 -Propunerea legislativă pentru modificarea Legii nr.329 din 5 noiembrie 2009 privind reorganizarea unor autorităţi şi instituţii publice, raţionalizarea cheltuielilor publice, susţinerea mediului de afaceri şi respectarea acordurilor-cadru cu Comisia Europeană şi Fondul Monetar Internaţional (Pl-x 347/2010) - lege organică -Respinsă de Senat - 17.05.2010
    Cameră decizională
    - Pl-x 301/2010 -Proiectul de Lege pentru abrogarea Cap.IV din Legea nr.329/2009 privind reorganizarea unor autorităţi şi instituţii publice, raţionalizarea cheltuielilor publice, susţinerea mediului de afaceri şi respectarea acordurilor-cadru cu Comisia Europeană şi Fondul Monetar Internaţional (PL-x 301/2010)- lege organică - Adoptat de Senat în condiţiile art.75 alin.(2) teza a III-a din Constituţia României
    Cameră decizională
    - Pl-x 302/2010 -Proiectul de Lege pentru abrogarea Cap.IV din Legea nr.329/2009 privind reorganizarea unor autorităţi şi instituţii publice, raţionalizarea cheltuielilor publice, susţinerea mediului de afaceri şi respectarea acordurilor-cadru cu Comisia Europeană şi Fondul Monetar Internaţional (PL-x 302/2010) - lege organică - Adoptat de Senat în condiţiile art.75 alin.(2) teza a III-a din Constituţia României
    Cameră decizională

    Raport comun pentru cele 3 iniţiative legislative - Comisia pentru muncă şi Comisia pentru buget (Adoptarea Pl-x 347/2010 şi Respingerea PL-x 301/2010 şi PL-x 302/2010)

    RăspundețiȘtergere