marți, 21 septembrie 2010

SCMD versus Guvernul Romaniei - Cererea de chemare in judecata

3 comentarii:

  1. Ne fura in fata camerelor de filmat din parlament si nu putem face nimic. Instantele de judecata executa ordinele lor.De ce nu facem un miting comun cu sindicatele? Facem unul si bun,nu mergem de 10 ori la BUCURESTI,e singura sansa.Partidele de opozitie abia asteapta acest lucru,cine ia initiativa? Mijloacele de transport se rezolva fara discutie. Numai o masura radicala rezolva problema .In fiecare judet sunt necesari 3 sau 4 oameni care sa coordoneze activitatea,impreuna cu opozitia.Avem putin mai mult de o luna, pana la ziua NOASTRA ,filiale judetene trebuie impulsionate.
    Politia activa ,jandarmeria, au dat unda verde . Cine ia initiativa ? Intrebare intrebatoare,ghicitoare.....ADORMITII SE MAI SCOALA OARE?

    RăspundețiȘtergere
  2. Postez din nou intrebarea: de ce s-a cerut judecarea in lipsa in situatia mentionata de avocat???
    Astept un raspuns din partea conducerii SCMD!!!
    Mi se pare anormal!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Preluat de pe Infomondo
    micutzul a scris:
    29 Septembrie 2010 la 11:18 pm

    Domnilor, este important ca ideile noastre sa nu degenereze. Daca se observa, pe toti ne/au iritat mai mult atacurile in directia statutului de militar ( nu spun nicidecum ca banii nu conteaza). Avand acestea in vedere , cei care ne/am respectat de/a lungul carierei stim ca eram legati de uniformele noastre, mai noi sau mai vechi, dar tot timpul intretinute.Este aberant sa ceri unui militar sa/si distruga uniforma , mai ales pentru a sensibiliza pe un ins ca baselu. Cat va trebuie sa intelegeti ca acest om nu are respect decat pentru bani si pentru el. S/a uitat secventa cu blaga, berceanu si videanu cand, imediat dupa alegeri au iesit de la o ciorba de la MAI ? Nu le ajungeai la nas, doar facusera un boss. Acum i/a zburat pe toti fara jena.
    In concluzie cred ca cel mai bine ar fi ca cei care au tinuta si carora le vine, sa vina in ea in 25.
    Sustin din nou ideea ca noi trebuie sa cerem desfasurarea mitingului la Cotroceni si numai acolo. Nu trebuie sa ne rupem in mai multe parti. De asemenea cred ca cel mai bine ar fi sa cream plutoane de 21 si sa defilam incontinuu asa cum stim noi pe muzica de mars adusa de SCMD. Fiecare pluton sa aiba in fata steagul Romaniei , steagul NATO si steagul UE.
    Fiecare pluton sa se opreasca in dreptul intrarii in palat si sa depuna steagurile UE si NATO.

    RăspundețiȘtergere